Logistik & Transport ingår samarbete med den tyska mässan CeMAT

Nordens ledande mässa och konferens för logistik och transportlösningar, Logistik & Transport har nyligen inlett ett samarbete med den tyska logistikmässan CeMAT. Samarbetet grundar sig främst i att skapa en gemensam kunskapsplattform för att kunna utveckla och bidra till innehållet och synligheten av varandras mötesplatser.
Samarbetet skapar möjlighet för CeMAT att stärka sin marknadspenetration i Norden och locka fler besökare från norr samt för Logistik & Transport att fortsätta utveckla sin internationella prägel på mötesplatsen.

”CeMAT är starkt inriktad på främst intralogistik och supply chain management vilket vi har som ambition lyfta in mer utav på vår mässa och konferens. CeMAT är ett fantastiskt kunskapsnav som skapar stora möjligheter för oss att stärka innehållet på vår mötesplats samtidigt som vi kan hjälpa dem attrahera fler besökare från norden”, säger Christopher Sunmo, Affärsområdeschef Industri på Svenska Mässan i Göteborg.

“Vi är glada över att samarbeta med Nordens ledande mässa och konferens för logistik och transport. Det är ett idealiskt tillfälle för oss att introducera CeMAT varumärket i Skandinavien. Vi ser fram emot ett produktivt samarbete”, säger Krister Sandvoss, Global Direktör CeMAT, Deutsche Messe AG.
Samarbetet inleddes i september och från Logistik & Transports räkning är det redan tydligt att intresset från den internationella publiken har förstärkts. Under Logistik & Transport den 7-8 november på Svenska Mässan i Göteborg kommer CeMAT vara med som en av utställarna som ett led i att stärka sin synlighet i norden.

CeMAT i Hannover är branschens flaggskepp och viktigaste mötesplats för den intralogistiska industrin. Mässan hålls vartannat år och går nästa gång 23-27 april 2018. Mässan har cirka 1000 utställare från 60 länder och brukar ha över 50 000 besökare. Innehållet sträcker sig från allt från produktionslogistik, materialhantering och supply chain management, till RFID, e-handels och förpackningslösningar. Med en omsättning på närmare 3,3 miljarder SEK är Deutsche Messe som arrangerar CeMAT en av världens största mässföretag och utställningsområdet i Hannover är världens största utställningscenter.