Isolerad lagerlokal för logistik och transport

På Logistik & Transport presenterar PMH-Hallen Climathallen i monter A01:12 som är det senaste tillskottet i företagets utbud av lagerhallar anpassade till alla typer av lagringsbehov och användningsområden. PMH Climathall är framtagen till företag som är i behov av en isolerad lagerlokal till ett bättre pris än konventionell byggnad.

Climathall Climathallen bygger vidare på PMH-Hallen som varit marknadsledande i mer än 35 år. Isoleringen består av en vit (hög ljusreflektion) isolerad innerduk med 100 mm polyeten som ger lång livslängd och god isoleringsförmåga även i fuktiga miljöer. Isoleringsarbetet sker från insidan vilket gör att byggprojektet inte påverkas av dåligt väder.

Vår nya Climathall är en kostnadseffektiv lagerlösning för ett utrymme som ska vara uppvärmt och samtidigt energibesparande. Vi arbetar mycket med kundanpassade lösningar och såg att sortimentet kunde kompletteras med ett mellanting mellan den oisolerade hallen och traditionell isoleringsmetod; det vill säga rätt lokal till rätt pris, säger Håkan Persson, Affärsområdeschef och säljare på PMH-Hallen.

För mer information, vänligen kontakta:
Håkan Persson Affärsområdeschef, [email protected], telefon 070-324 38 60
www.pmh-hallen.se

Företagsfakta
PMH-Hallen tillhör PMH International AB som säljer och hyr ut hallar för lager, industri och produktion. Företaget är familjeägt och grundades 1974 i Ystad som är företagets huvudsäte. Idag finns ett 30-tal anställda inom företaget som tillgodoser lagerhallar inom hela Sverige samt våra grannländer i Europa. Inom PMH International AB finns också en lyft- och materialhanterings avdelning som arbetar med etablerade kvalitetsvarumärken såsom Kito, Stahl, Schmalz, Logitrans, Dalmec, JD Neuhaus m.fl.