Morgondagens materialhantering ”the STILL way”

I takt med att industrin digitaliseras i samband med övergången till Industri 4.0 förändras också transporten och logistiken. Hållbara lösningar för miljön är betydande samtidigt som energieffektiva, snabba och säkra maskiner kommer att spela en viktig roll för lönsamheten av den interna materialhanteringen. STILLs nya generation av eltruckar sätter ny standard på marknaden med högklassiga egenskaperna som optimal genomströmning och hög tillgänglighet i perfekt samspel.

Med digitalisering ökar inte bara kraven på uppkopplade maskiner och truckar utan också på kontrollsystem och medarbetarnas säkerhet. STILL presenterar den skräddarskydda appen för daglig tillsyn av truckar och lagerteknik, som etablerar nya nivåer av åtkomlighet, tillgänglighet och användarvänlighet.

StillNya eltrucken RX 20 – sätter ny standard på marknaden genom att kombinera högklassigt arbete med den snabbaste lasthanteringen och den längsta räckvidden i branschen. RX 20 är vinnaren av IFOY Award 2018 i kategorien ”Motviktstruck” och i oberoende tester visar RX 20 att den är ”lagerlokalernas Ferrari”. Energiknippet RX 20 är både kraftfull och lättmanövrerad och transporterar snabbt varorna dit de ska. Den goda sikten och den bekväma förarhytten gör att föraren dessutom kan arbeta med stor precision under lång tid tack vare det mycket breda utbudet av olika batterier. Det är den första serien i premiumsegmentet som kan använda batterityp A och B. Läs mer här om det nya generationen » 

Still PreopPreOp – är den nya appen som tar daglig tillsyn av interna transportmedel och lagertekniktruckar till en ny nivå. Appen för daglig tillsyn är skräddarsydd till din truckflotta oavsett fabrikat. Med webapplikationen förlänger du truckflottans livslängd och har åtkomst till all information dygnet runt. Du betalar bara för ditt behov.

Du som truckansvarig skräddarsyr frågorna i den dagliga tillsynen av aktiva truckar i drift, oberoende av fabrikat. Härmed säkrar du truckflottas livslängd och en säkrare truckanvändning. Webbapplikationen ger dig åtkomst till varje trucks status via en användarvänlig webbportal dygnet runt. Lösningen är kostnadseffektiv då du bara betalar för truckar i drift.

Tillvägagångsättet är enkelt för föraren. Först skannas QR-koden på trucken med mobilen alternativt loggar man in på surfplattan och besvarar frågorna som berör den aktuella trucken med några få knapptryck. Därefter kan körningen påbörjas. Om du skulle ha behov av att dokumentera eventuella skador, text/siffror eller bilder gör du det direkt via appen. Informationen är sedan tillgänglig direkt i webbapplikationen. Läs mer om det enkla tillvägagångsättet med PreOp som förlänger din truckflottas livslängd här »

Dessutom presenterar STILL den nya dragtrucken LTX 50 som har pålitlighet och tidsnoggranna leveranssekvenser som specialitet. På plats i Göteborg finns också allroundtalangen OPX som garanterar dynamisk plockning på lagret. STILL kommer också att demonstrera den höglyftande EXV-SF som hanterar flödet av varor från godsmottagning till lager och påfyllning i hyllor av bara farten, samt FM-X skjutstativtruck med LED höjdindikering för hantering av höga pallplatser. Läs mer här »