Myloc City Logistics – En logistikplattform för staden!

Myloc AB erbjuder molnbaserade lösningar för att producera effektivare Supply Chain och logistikflöden. Myloc AB möjliggör för företag/organisationer att samverka i logistiknätverk och på så vis utveckla sina affärer och effektivisera den egna verksamheten, men också skapa helt nya affärer och mer effektiva sätt att samverka över organisationsgränser.

mylocAlla som arbetar i logistikflödet skall genom Myloc enkelt kunna överblicka och arbeta med all nödvändig information på ett ställe, bland annat rapportering. På så sätt skapas förutsättningar för en helt ny nivå av prestanda och flexibilitet inom logistiken. Ett produktionssystem för logistiktjänster och en logistikplattform för staden!

Mylocs molntjänster skapar möjlighet för samtliga aktörer i försörjningskedjan att kopplas samman i ett och samma system. Det gör det enkelt att i realtid dela information, planera, styra och överblicka alla aktiviteter i försörjningskedjan. På Logistik & Transport ställer företaget ut och du som besökare får veta mer om deras tjänst Myloc City Logistics med molnbaserade lösningar för effektiv citylogistik där även Samordnad Varudistribution ingår.

Myloc ställer ut tillsammans med MOVEBYBiKE, ett grönt och effektivt cykelåkeri, och Starke Cycles, som utvecklar eldrivna lastcyklar med visionen att byta ut skåpbilar mot lastcyklar för leveranser i city. Med den molnbaserade logistiktjänsten från Myloc får denna leveransmaskin ett komplett logistiksystem vilket innebär att man kan leverera ännu mer och ännu snabbare än någon annan last mile- och citylogistiklösning.


Registrera dig kostnadsfritt till mässan här »