Snabba frågor med Bolloré

Varför deltar ni på årets mässa?
Bolloré Logistics är en av de ledande aktörerna inom spedition, transport och logistik, och rankas bland världens topp-tio aktörer genom våra globala nätverk som består av 603 agenter och kontor i 111 olika länder världen över.

2021 öppnade Bolloré Logistics upp för den skandinaviska marknaden med två nya kontor i Göteborg och Stockholm. Vi är med på mässan för att introducera Bolloré Logistics globala nätverk för den svenska marknaden, och hjälpa nya och befintliga kunder med att skapa effektiva transportlösningar inom samtliga transportslag.

– Logistik & Transport är en av Sveriges mest inflytelserika mötesplatser för transport- och logistikföretag. Vi kommer att delta på mässan för att presentera och upplysa om nya möjligheter som kan komma att dyka upp i en sektor som ständigt utvecklas.

Bolloré Logistics är en global logistikaktör som drar nytta av gedigen expertis vilken skapats genom att arbeta tillsammans med starka och effektiva leverantörer inom transport- och logistiksektorn. Företaget har ett nätverk av kvalificerade experter, bland sina 25 000 anställda över hela världen, som arbetar tillsammans för att förse sina kunder med integrerade transporttjänster.

Varför ska man besöka er monter/vad händer det för spännande hos er?
Våra experter som är på plats kommer att visa upp de senaste innovativa lösningarna inom transport och logistik som möter sektorns utmaningar. Vi hjälper även till att genomföra projekt inom samtliga transportslag som sjö, flyg och vägtransport.

Beskriv kort er lösning/tjänst? Vilket problem löser ni?
Bolloré Logistics har expertis som sträcker sig över många kategorier från: Export, Import, Trade Compliance, Contract logistik, Global Supply Chain, Industriprojekt, E-handel och Tull.

– Vårt team har gedigen expertis från transport- och logistikbranschen, vi håller oss uppdaterade på marknaden för att säkerställa att vi skapar effektiva transportlösningar. Detta genom att kombinera lokal expertis och starka samarbetspartners på vår hem-marknad i Sverige. Tillsammans med vårt globala nätverk som utgörs av kontor över hela världen kan vi hjälpa våra kunder att lösa deras transportbehov och hjälpa dem att navigera på transportmarknaden som råder.