Swisslog presenterar framtidens automationslösningar på årets Logistik & Transport

Logistik & Transport är Nordens ledande mässa och konferens inom logistik och transport. Swisslog är på plats och presenterar framtidens automationslösningar ur marknadens bredaste portfölj av teknologier och lösningar.
– Logistik & Transport är en fantastisk mötesplats, där det är inspirerande att visa upp hela den bredd och djup som finns i Swisslogs produktportfölj. I år kommer vi särskilt betona hur vi levererar framtidssäkrade automationslösningar som ger kunden den flexibilitet och utvecklingsförmåga som allt fler efterfrågar, säger Jörgen Wigg, Head of Sales, Swisslog Logistics Automation, Nordic.

SwisslogBesök Swisslog i monter B07:11 och upplev kraften i framtidens hanteringslösningar för både pall- och lättgods.
I montern presenteras bland annat:

• Swisslogs WMS SynQ som optimerar och orkestrerar logistiken i lagret.
• Alexa – upptäck hur Alexa kommunicerar med SynQ.
• CarryPick – moduluppbyggd lösning som passar artiklar av alla format.
• PowerStore – ett flexibelt skyttelsystem för effektiv djupstapling av pallgods.
• AutoStore® – flexibel, skalbar och kostnadseffektiv lösning som erövrar världen.
• LBR iiwa – den innovativa roboten med sensorisk känsla för säkerhet, snabbinlärning och enkel manövrering som fungerar i samspel med människor.

Den 6 november 9.30-12.00 medverkar Swisslogs Jörgen Wigg, Head of Sales, under konferensspåret Logistikfastighetsboomen! och utvecklar hur denna påverkar marknadens behov och krav på framtidssäkrade, flexibla automationslösningar.

Kontaktinformation
Swisslog AB
Evalena Fasth
Marketing Executive
Tel: +46 142 557 11
Mobile: +46 70 320 57 11
E-mail: [email protected]
www.swisslog.com

Om Swisslog Logistics Automation
Vi skapar framtiden inom intralogistik med robotar, datadrivna och flexibla automatiserade lösningar som ger exceptionellt värde för våra kunder. Swisslog hjälper framsynta företag att optimera lager och distributionscenter med framtidens automatiserade lösningar och mjukvara. Våra integrerade erbjudanden innehåller rådgivning, systemdesign, realisering och livslång service till kunder i fler än 50 länder.
Swisslog är den del av KUKA-gruppen, en ledande global leverantör av intelligenta automationslösningar med fler än 14,000 anställda världen över.