Den digital handeln exploderar- Hur påverkas det svenska näringslivet?

Digitaliseringen går allt snabbare och detaljhandeln är en av de näringar som driver digitaliseringen framåt. Den digitala detaljhandel (B2C) ökade med 19 procent under 2015 och prognosen för 2016 är en omsättningen på 60 miljarder kronor.

Vi handlar mer och mer från utlandet och 1/4 av alla köp körs från utländska siter. Hur kan den här utvecklingen komma att rita om kartan för den svenska handeln och den traditionella fysiska handeln? Och hur kan människors digitala köpbeteende förändra handeln inom industriell business to business?

Vad behöver du veta om konsumenters köpbeteende för att möta kunderna digitalt? Idag kan köpprocessen vara viktigare än varumärket och du måste kunna leverera på kundens villkor. Är svaret både i fysisk handel och e-handel? Med hela världen i våra händer är mobilen, surfplattan och datorn en reell handelsplats, var du än befinner dig.