Företaget BONG säkrade nya affärer via 2016 års mässa

Företaget Bong var med som utställare på Logistik och Transport för andra gången 2016 och vi har pratat med Henrik Wahlgren, Försäljningschef, för att fråga hur det gick för dem på mässan.

Vad var anledningen till att ni valde att ställa ut på Logistik & Transport 2016?
Vi ville nå ut till en besökargrupp som vi inte är så kända hos ännu. Vi vill träffa nya företag inom tredjepartslogistik och även företag inom e-handel. Vårt syfte var att visa vårt nya förpackningskoncept – Coldseal. Denna effektivisering innebär att två personer kan packa upp till 30 paket i minuten.

Hur upplevde ni Logistik och Transport 2016?
Bra! Det var som sagt andra gången vi ställde ut och vi var mycket nöjda. Vi fick många nya leads att jobba med.

Kan du berätta något mer om de leads ni fick?
Ja, vi har märkt att när vi finns på plats på mässan så förkortar det beslutsprocessen hos kunderna väsentligt. På Logistik & Transport fick vi kontakt med ett företag som heter Almroths, ett framgångsrikt logistikföretag i Norrköping, som jobbar som partner med många e-handlare runt om i Sverige. Efter mässan sålde vi en maskin till dem och ett beslut som brukar ta ca ett år tog nu endast några veckor. Det är vi givetvis otroligt nöjda med!

Läs mer om Bong här>